Gene false – 4 pași simpli și trucuri de aplicare

cum aplicam genele false

Fie că sunt o opțiune sau un must-have, genele false cu siguranță completează orice tip de machiaj. Oferă profunzime privirii cum nici un alt produs nu reușește să facă. Pot face ochii să pară mai mari, mai alungiți și ascendenți sau dimpotrivă…dacă suntem începători în ale machiajului. Nimeni nu s-a născut învățat!

Și cum doar prin exercițiu putem să deprindem niște abilități de machiaj, am adunat câteva tips and tricks care să te ajute data viitoare când deschizi sertarul și vezi perechea aia de gene false pe care încă nu ți-ai făcut curaj să încerci să o aplici.

Aplicarea genelor false
Continuă să citești articolul pentru a descoperi câteva trucuri simple ce vor face aplicarea genelor mult, mult mai ușoară!

Forma ochilor și genele false

Pentru a elimina orice urmă de probleme am putea întâmpina în aplicarea genelor false, trebuie mai întâi să luăm în considerare forma ochilor.

Pentru ochii descendenți trebuie să evităm genele extrem de lungi sau cu colțul extern alungit. Vor încărca și întuneca privirea, spre deosebire de unele mai fine, mai rare, cu lungime medie pe centru, care vor deschide și mări ochii.

Ochii apropiați ar fi puși în valoare foarte bine de o pereche de gene false cu volum mai mare spre colțul extern. Ca și în cazul machiajului destinat acestor tip de ochi, se va crea o iluzie optică cum că ochii sunt mai depărtați.

În sens GENEral (hehe 🤓) forma genelor trebuie să fie potrivită pentru forma machiajului: un machiaj alungit cere gene cu efect de alungire, iar un machiaj rotunjit cere gene care ajută la efectul de mărire al ochilor. Dar bineînțeles, aceasta nu este o regulă fixă.

Calitatea perechii de gene este și ea importantă pentru a obține un rezultat cât mai real și flawless. Recomandăm gene realizate manual, din păr natural uman, cu bandă flexibilă și comfortabilă. În acest sens, avem câteva recomandări ✔

Selectie de gene false cu efect natural
O selecție de gene cu aspect natural dar spectaculos și de efect 👉 Boys’n Berries Divine Lashes JUNO; (cu efect de mărire și lifting) Kiss Luxtensions CLASSIC; Boys’n Berries Butterfly Kiss MARBLED (ambele cu efect de alungire)
Selectie de gene false cu aspect dramatic
Pentru un efect mai dramatic și potrivit unui machiaj mai puternic recomandăm 👉 Boys’n Berries Butterfly Kiss ESSEX; Kiss 5th Avenue Collection LAVISH (ambele cu efect de alungire); Boys’n Berries Divine Lashes DIANA

1. De multe ori, genele bandă sunt prea mari

Plaseaza genele false superficial, fara lipici
E complet normal ca genele false să fie mai mari decât curbura ochilor tăi. În mod ideal, acestea nu trebuie să fie plasate fix până în colțul intern, ci la câțiva milimetri distanță de acesta.

Uită-te drept în oglindă, lasă cei câțiva milimetri liberi, plasează-le și reține cu cât sunt mai lungi.

2. Modelează genele înainte de aplicare

Taie gene false dupa dimensiunea ochilor
Folosește-te de o pensetă și o forfecuță. Taie genele dinspre colțul extern pentru a nu le strica forma.

Dacă au banda transparentă te poți ghida foarte ușor după noduri, iar dacă banda este mai groasă te poți ghida după mănunchiuri. Îndoaie colțurile genelor pentru a relaxa banda și pentru a o face mai flexibilă.

3. Adezivul pentru gene false are un rol important

Aplica un strat de adeziv pe banda genelor false
Adezivul pentru gene false vine sub mai multe forme. Clasic într-un squeezy tube, cu aplicator, cu latex sau fără, pentru cei ce sunt alergici la acest ingredient. Indiferent de tipul de adeziv, acesta trebuie aplicat într-un strat uniform, nici prea mult, nici prea puțin.

Trucul este să aștepți câteva secunde pentru ca acesta să devină lipicios. Poți grăbi procesul dacă scuturi genele ușor. Recomandăm să nu sufli înspre gene, pentru a evita răspândirea bacteriilor, chiar dacă le aplici pe propria persoană. Plus că suflatul te-ar putea face să amețești 😵😋

4. Acum ori niciodată!

Plaseaza genele false pe centrul liniei genelor naturale si apoi fixeaza colturile
Ok, a venit momentul!

Odată ce adezivul a devenit lipicios, uită-te în jos în oglindă și aplică genele pe centrul liniei genelor tale naturale cu ajutorul pensetei sau cu ajutorul degetelor.

Respiră adânc, nu te grăbi, și, cu mișcări ferme, fixează colțul intern iar apoi cel extern, cât mai aproape de baza naturală a genelor tale. Strânge și presează genele false de genele tale naturale cu penseta sau cu degetele, pentru a te asigura că s-au lipit foarte bine și că nu se deplasează nicăieri.

În concluzie

Poți deveni maestro când e vorba de gene false! Urmând sfaturile și recomandările noastre poți începe să exersezi în oglindă, pentru că, într-adevăr, e vorba de practice, practice, practice!

Genele false completeaza orice fel de machiaj!
Sperăm că ghidul nostru îți va fi de folos în incursiunea ta în lumea machiajului! Pentru mai multă inspirație citește și 👉 Boys’n Berries lansează colecția „Magic Nights”

Pentru orice întrebări ne poți scrie pe rețelele noastre de social media. Good luck și nu uita să distribui articolul cu alți împătimiți de make-up!

MakeupShopRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.