Brows for everyone! Trenduri și moduri de a stiliza sprâncenele în 2020

Credits: nikki_makeup

Hey beauty! Știm că sprâncenele nu sunt la fel de ușor de modificat ca o rochie sau o frizură nouă, însă acestea intră în vogă prin diferite stilizări și look-uri.

De-a lungul anilor, cu siguranță ai auzit de insta-brows, natural sau tattooed brows. Ei bine, există un „buton” de refresh, iar anul acesta a venit cu stiluri noi. Dacă în 2019 fluffy brows au fost un mega-trend, acum modelele adoptă sprâncene proeminente, out-grown și chiar cu un wet-look on.

Tipuri de sprâncene adoptate de 2020

  • Soap Brows

”Soap Brows” reprezintă sprâncene pieptănate cât mai sus & date cu un săpun, numele în sine se referă la tehnică, nu la formă.

La sfatul makeup artiștilor, tot ce e nevoie pentru a realiza acest look este un săpun curat, o perie de sprâncene și un setting spray. Tehnica se potrivește mai ales celor cu fire dese și închise. Dacă nu ai fost înzestrat/ă cu acest dar, vei putea folosi un creion pentru a umple golurile, mimând firele.

O recomandare bună este pensula profesională de machiaj Boys`n Berries Thin liner, conturul sprâncene Sleek MakeUP Nano Brow Disc & Spray-ul de fixare Nyx Professional Makeup Makeup Radiant Setting Spray.

  • Shadow Effect

Un look care pare făcut #efortless, scoate în eviență frumusețea naturală a sprâncenelor în 2020. Tehnica ”Shadow effect” se centrează pe forma ei nepensată, dar umplută cu un fard pentru sprâncene pentru a adăuga un efect ”full-brow”. Pentru finisare, se recomandă un gel de sprâncene pentru a păstra aceeași formă pe tot parcursul zilei.

Produsele ideale pentru acest look pot fi fardul pentru sprâncene de la NYX Professional Makeup, Eyebrow Cake Powder, împreună cu gelul Milani The Clear Brow 110.

  • Tone it Down

Un welcome refresh vine și pentru persoanele cărora nu li se potrivesc sprâncenele închise la culoare. Potrivește nuanța de sprâncene cu cea a părului tău și blenduiește pentru un look faded, cât mai natural.

Tot ce ai nevoie este un Creion 2 in 1 Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil de la NYX Professional Makeup.

  • The Chalamet

It’s all about embracing your monobrow! Acest stil a controversat prin proeminența și felul unic de a se prezenta. Simbolizează femeia puternică, ce nu se ghidează după opiniile oamenilor care decide propriul ideal de frumusețe. Pentru acest look, sprâncenele se păstrează foarte apropiate si fluffy. Pentru a-l adopta, se favorizează aplicarea unui contur de sprâncene precum Kiss Top Brow Fine Precision Pencil, ce are un applicator subțire care imită firele de păr și umple golurile.

  • Windswept

Pentru acest look, sprâncenele sunt pieptănate mai sus, spre tâmple, oferindu-le un efect de lifting. Acest look subțiază sprâncenele și le ridică arcada, pentru un look soft & snatched. Pentru a obține acest stil, se recomandă umplerea sprâncenelor cu un contur Kit Can’t Stop Won’t Stop Longwear de la NYX Professional Makeup, iar mai apoi fixat cu un primer pentru sprâncene PROOF IT! Waterproof Eyebrow Primer de la același brand.

Așadar, nu contează cât de mult efort depui, cât de des e părul sau cât de mare e aria de creștere a sprâncenelor, cei mai mulți experți spun un lucru comun: dacă reușești să le faci cât mai simetrice și naturale, se vor potrivi cu fața ta, deoarece frumusețea nu înseamnă perfecțiune, ci self-love.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.